2108673986 6976719993 Αχαρνές & Κυψέλη / Αθήνα
hero image
 
  ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΙ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ
ΙΡΙΔΑ CLEAN SOLUTIONS | Συνεργείο Καθαρισμού Αχαρνές & Κυψέλη Αττική
 
 
 
 
  Ο καθαρισμός επαγγελματικών χώρων καθίσταται αναγκαίος για την ομαλή λειτουργία μιας επιχείρησης. Άλλωστε έχει αποδειχθεί ότι μέσα σε ένα ευχάριστο, καθαρό και προσεγμένο περιβάλλον, οι άνθρωποι δραστηριοποιούνται καλύτερα και η απόδοσή τους αυξάνεται.

Εάν λοιπόν επιθυμείτε ένα καθαρό και όμορφο εργασιακό περιβάλλον, η επιχείρησή μας “ΙΡΙΔΑ CLEAN SOLUTIONS” η οποία βρίσκεται στην Αττική και το έμπειρο συνεργείο καθαρισμού που διαθέτουμε είναι η καλύτερη επιλογή και ο καλύτερος συνεργάτης για κάθε καθαρισμό στις Αχαρνές, την Κυψέλη και σε όλη την Αττική.
 
     
  Χρησιμοποιώντας σύγχρονα μηχανήματα, τα συνεργεία καθαρισμού που διαθέτουμε, μπορούν να αναλάβουν και να φέρουν σε πέρας τον καθαρισμό και τη συντήρηση του επαγγελματικού και εργασιακού σας χώρου παρέχοντάς σας συστηματική, επιμελημένη, συνεπή εργασία και εφαρμόζοντας με σχολαστικά όλους τους κανόνες καθαρισμού και απολύμανσης.  
     
 
 
 
 
   
     
  ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΥΜΕ
Όσο ιδιόμορφος και αν είναι ο επαγγελματικός και εργασιακός χώρος σας, όσο μεγάλες και αν είναι οι απαιτήσεις σας, επικοινωνήστε μαζί μας και βγείτε κερδισμένος εξασφαλίζοντας άμεση και οικονομική καθαριότητα για τον χώρο σας.
 
     
 
  Αρχικούς Καθαρισμούς
  Τακτικούς Καθαρισμούς    
  Έκτακτους Καθαρισμούς
  Καθαρισμούς Υαλοπινάκων
  Τρίψιμο - Γυάλισμα Δαπέδων
 
     
 
 
 
    Εξυπηρετούμε άμεσα τις Αχαρνές, την Κυψέλη και όλη την Αττική.  
  ΤΗΛ: 2108673986 & 6976719993  
 
 
 
   
 
 
 
ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΤΗΝ ΔΙΑΘΕΣΗ ΣΑΣ

& πάντα έτοιμοι να φροντίσουμε για την απόλυτη καθαριότητα του επαγγελματικού σας χώρου!
Τα οργανωμένα συνεργεία καθαρισμού που διαθέτουμε, με κατάλληλο μηχανολογικό εξοπλισμό και υλικά καθαρισμού φιλικά προς το περιβάλλον, σας προσφέρουν ένα καθαρό εργασιακό περιβάλλον, ισάξιο με την εικόνα που αρμόζει σε όλους τους επαγγελματίες, που νοιάζονται για το προσωπικό, τους πελάτες και τους συνεργάτες τους.
 
 
 
 
 
 
Παρέχουμε επαγγελματικό καθαρισμό υαλοπινάκων με γνώση των απαιτήσεων και πείρα για κάθε περίπτωση. Καθαρίζουμε υαλοπίνακες σε εξωτερικές επιφάνειες για το κτίριο όπου στεγάζονται τα γραφεία σας ή το ευρύτερο επαγγελματικό σας περιβάλλον.
 
     
 
Πραγματοποιούμε επίσης γυάλισμα σε δάπεδα παντός είδους και μάρμαρα με την χρήση παρκετέζας, εξασφαλίζοντάς σας ένα εντυπωσιακό αποτέλεσμα.
 
     
 
Από ένα μικρό γραφείο, εώς την μεγαλύτερη εταιρεία, να είστε σίγουροι ότι θα δείξουμε απόλυτο σεβασμό στο χώρο σας, συνέπεια καθώς και μέγιστη προσοχή ακόμα και στην πιο μικρή λεπτομέρεια.
 
 

 

 
  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ
για τον καθαρισμό του κτιρίου σας και να είστε σίγουροι ότι θα λάβετε άμεση και σωστή εξυπηρέτηση. Εξυπηρετούμε την Κυψέλη, τις Αχαρνές και όλη την Αττική.
 
  ΤΗΛ: 2108673986 &
6976719993