2108673986 6976719993 Κυψέλη / Αθήνα
 
 
 
ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΙ ΚΤΙΡΙΩΝ
ΙΡΙΔΑ CLEAN SOLUTIONS | Συνεργείο Καθαρισμού Κυψέλη Αττική


Το συνεργείο καθαρισμού “ΙΡΙΔΑ CLEAN SOLUTIONS” το οποίο βρίσκεται στην Κυψέλη Αττικής, διαθέτοντας έμπειρο και εξειδικευμένο συνεργείο καθαρισμού καθώς και σύγχρονα μηχανήματα, μπορεί να αναλάβει και να φέρει σε πέρας τον καθαρισμό κάθε κτιρίου στην Κυψέλη και σε όλη την Αττική.

Για νεόδμητη οικία όπου τα κατασκευαστικά κατάλοιπα μπορεί να αφήσουν μόνιμα στίγματα στο χώρο σας, για το κτίριο που μένετε ή που έμεινε για καιρό κλειστό, ακόμα και για το κτίριο που θέλετε να νοικιάσετε τα συνεργεία καθαρισμού που διαθέτουμε είναι κοντά σας προκειμένου να σας εξασφαλίσουν ένα υγιέστερο περιβάλλον το οποίο θα σας χαρίσει ευεξία και οικογενειακή γαλήνη.
 
 
 
 
 
 
 
 
ΚΑΘΑΡΙΖΟΥΜΕ

οποιονδήποτε χώρο και κτίριο επιθυμείτε, σε συνθήκες και ωράριο που προσαρμόζεται στις δικές ανάγκες όλες τις μέρες της εβδομάδας και του χρόνου. Μπορείτε να μας καλέσετε και να έρθουμε στο χώρο σας άμεσα, για να βρούμε την ιδανική λύση για εσάς, πάντα με το χαμηλότερο δυνατό κόστος. Εξυπηρετούμε άμεσα το Ίλιον και όλη την Αττική.


Εξετάζοντας προσεκτικά το χώρο σας και αφού ακούσουμε τις ανάγκες σας, το εξειδικευμένο συνεργείο καθαρισμού που διαθέτουμε, μπορεί να σας προσφέρει υπηρεσίες υψηλού ποιοτικού επιπέδου με ολοκληρωμένες λύσεις για τον άψογο καθαρισμό του χώρου σας.

Οι συνεχείς αυστηροί έλεγχοι ποιότητας και ο καθαρισμός σύμφωνα με τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά της εκάστοτε εργασίας, διασφαλίζουν την κάλυψη των αναγκών σας.

Ακόμα, για εσάς που δεν έχετε χρόνο, μπορούμε να αναλάβουμε τις συντηρήσεις του κτιρίου σας σε καθημερινή, εβδομαδιαία ή μηνιαία βάση σε οικονομικές τιμές.
 
   
 
 
  Οικίες
  Πολυκατοικίες
  Γραφεία
  Φροντιστήρια
  Γυμναστήρια
  Δημόσια Κτίρια
  Επαγγελματικούς Χώρους
  Χώρους Ψυχαγωγίας
  Εργοστάσια
  Οικοδομές
 
 
 
 
 
 
 
 
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

για να συζητήσουμε τις ανάγκες σας και να βρούμε τις ιδανικές λύσεις για τον καθαρισμό του χώρου σας.
Εξυπηρετούμε την Κυψέλη και όλη την Αττική.