2108673986 6976719993 Αχαρνές & Κυψέλη / Αθήνα
hero image
 
  ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΙ ΚΤΙΡΙΩΝ
ΙΡΙΔΑ CLEAN SOLUTIONS | Συνεργείο Καθαρισμού Αχαρνές & Κυψέλη Αττική
 
 
 
 
  Το συνεργείο καθαρισμού “ΙΡΙΔΑ CLEAN SOLUTIONS” το οποίο βρίσκεται στην Αττική, διαθέτοντας έμπειρο και εξειδικευμένο συνεργείο καθαρισμού καθώς και σύγχρονα μηχανήματα, μπορεί να αναλάβει και να φέρει σε πέρας τον καθαρισμό κάθε κτιρίου στις Αχαρνές, την Κυψέλη και σε όλη την Αττική.  
     
  Για νεόδμητη οικία όπου τα κατασκευαστικά κατάλοιπα μπορεί να αφήσουν μόνιμα στίγματα στο χώρο σας, για το κτίριο που μένετε ή που έμεινε για καιρό κλειστό, ακόμα και για το κτίριο που θέλετε να νοικιάσετε τα συνεργεία καθαρισμού που διαθέτουμε είναι κοντά σας προκειμένου να σας εξασφαλίσουν ένα υγιέστερο περιβάλλον το οποίο θα σας χαρίσει ευεξία και οικογενειακή γαλήνη.  
     
 
 
 
 
   
     
  ΚΑΘΑΡΙΖΟΥΜΕ
οποιονδήποτε χώρο και κτίριο επιθυμείτε, σε συνθήκες και ωράριο που προσαρμόζεται στις δικές ανάγκες όλες τις μέρες της εβδομάδας και του χρόνου. Μπορείτε να μας καλέσετε και να έρθουμε στο χώρο σας άμεσα, για να βρούμε την ιδανική λύση για εσάς, πάντα με το χαμηλότερο δυνατό κόστος. 
 
     
 
  Οικίες
  Airbnb
  Πολυκατοικίες
  Γραφεία
  Φροντιστήρια
  Γυμναστήρια
  Δημόσια Κτίρια
  Επαγγελματικούς Χώρους
  Χώρους Ψυχαγωγίας
  Εργοστάσια
  Οικοδομές
 
     
 
 
 
    Εξυπηρετούμε άμεσα τις Αχαρνές, την Κυψέλη και όλη την Αττική.  
  ΤΗΛ: 2108673986 & 6976719993  
 
 
 
   
 
 
 
ΜΗΝ ΧΑΝΕΤΕ ΧΡΟΝΟ!

Εμπιστευτείτε μας για την καθαριότητα του χώρου σας και ξενοιάστε!
Εξετάζοντας προσεκτικά το χώρο σας και αφού ακούσουμε τις ανάγκες σας, το εξειδικευμένο συνεργείο καθαρισμού που διαθέτουμε, μπορεί να σας προσφέρει υπηρεσίες υψηλού ποιοτικού επιπέδου με ολοκληρωμένες λύσεις για τον άψογο καθαρισμό του χώρου σας.
 
 
 
 
 
 
Οι συνεχείς αυστηροί έλεγχοι ποιότητας και ο καθαρισμός σύμφωνα με τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά της εκάστοτε εργασίας, διασφαλίζουν την κάλυψη των αναγκών σας.
 
     
 
Ακόμα, για εσάς που δεν έχετε χρόνο, μπορούμε να αναλάβουμε τις συντηρήσεις του κτιρίου σας σε καθημερινή, εβδομαδιαία ή μηνιαία βάση σε οικονομικές τιμές.
 
     
 
Μπορούμε να καλύψουμε τις ανάγκες κάθε χώρου και δεσμευόμαστε για την παροχή υπηρεσιών υψηλής ποιότητας. σε κάθε πελάτη μας.
 
 

 

 
  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ
για τον καθαρισμό του κτιρίου σας και να είστε σίγουροι ότι θα λάβετε άμεση και σωστή εξυπηρέτηση. Εξυπηρετούμε την Κυψέλη, τις Αχαρνές και όλη την Αττική.
 
  ΤΗΛ: 2108673986 &
6976719993