2108673986 6976719993 Κυψέλη / Αθήνα
Search Close
hero image
 
 
 
ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΙ ΠΟΛΥΚΑΤΟΙΚΙΩΝ
ΙΡΙΔΑ CLEAN SOLUTIONS | Συνεργείο Καθαρισμού Κυψέλη Αττική


Η επιχείρησή μας “ΙΡΙΔΑ CLEAN SOLUTIONS” η οποία βρίσκεται στην Κυψέλη Αττικής, διαθέτοντας μακροχρόνια εμπειρία στον χώρο των καθαρισμών μπορεί να αναλάβει και να φέρει σε πέρας άμεσα και οικονομικά τον καθαρισμό των κοινόχρηστων χώρων κάθε πολυκατοικίας στην Κυψέλη και σε όλη την Αττική.

Με έμπειρο και υπεύθυνο προσωπικό και μηχανήματα ευρωπαϊκών προδιαγραφών, αναλαμβάνουμε τον αρχικό και τακτικό καθαρισμό κάθε πολυκατοικίας φροντίζουμε πάντα μετά τον καθαρισμό να έχετε ένα τέλειο αποτέλεσμα και πάντα την στιγμή που έχει συμφωνηθεί. 
 
 
 
 
 
 
 
 
Καλύπτουμε όλες τις ανάγκες και αναλαμβάνουμε όλες τις απαραίτητες ενέργειες που απαιτούνται για την ποιοτική συντήρηση της πολυκατοικίας σας.

Για τον καθαρισμό των κοινοχρήστων χώρων της πολυκατοικίας σας, το συνεργείο μας σας εξασφαλίζει την απρόσκοπτη και χωρίς προβλήματα υγιεινή και καθαριότητα των κοινόχρηστων χώρων της πολυκατοικίας σας.

Επισκεπτόμαστε την πολυκατοικία σας στην προσυμφωνημένη συχνότητα και επιδεικνύουμε πάντα ενδιαφέρον και προσοχή στις ανάγκες καθαρισμού και στην φροντίδα της πολυκατοικίας σας.

Δίνοντας έμφαση στην τήρηση των συμφωνιών με τον πελάτη, στην ποιότητα των υλικών μας και στον έλεγχο του προσωπικού μας, επιτυγχάνουμε τον άριστο καθαρισμό και συντήρηση των κοινοχρήστων χώρων της πολυκατοικίας σας, την πλήρη ικανοποίηση των πελατών μας και τη μακροχρόνια συνεργασία μαζί τους.
 
   
 
 
ΚΑΘΑΡΙΖΟΥΜΕ
  Κεντρική είσοδος
  Σκάλες - Κάγκελα
  Διάδρομο
  Ανελκυστήρες
  Τζάμια
  Πυλωτές - Ακάλυπτους
 
 
 
 
 
 
 
 
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

για να συζητήσουμε τις ανάγκες σας και να βρούμε τις ιδανικές λύσεις για τον καθαρισμό του χώρου σας.
Εξυπηρετούμε την Κυψέλη και όλη την Αττική.