2108673986 6976719993 Αχαρνές & Κυψέλη / Αθήνα
hero image
 
  ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΙ ΠΟΛΥΚΑΤΟΙΚΙΩΝ
ΙΡΙΔΑ CLEAN SOLUTIONS | Συνεργείο Καθαρισμού Αχαρνές & Κυψέλη Αττική
 
 
 
 
  Η επιχείρησή μας “ΙΡΙΔΑ CLEAN SOLUTIONS” η οποία βρίσκεται στην Αττική, διαθέτοντας μακροχρόνια εμπειρία στον χώρο των καθαρισμών μπορεί να αναλάβει και να φέρει σε πέρας άμεσα και οικονομικά τον καθαρισμό των κοινόχρηστων χώρων κάθε πολυκατοικίας στις Αχαρνές, την Κυψέλη και σε όλη την Αττική.  
     
  Με έμπειρο και υπεύθυνο προσωπικό και μηχανήματα ευρωπαϊκών προδιαγραφών, αναλαμβάνουμε τον αρχικό και τακτικό καθαρισμό κάθε πολυκατοικίας φροντίζουμε πάντα μετά τον καθαρισμό να έχετε ένα τέλειο αποτέλεσμα και πάντα την στιγμή που έχει συμφωνηθεί.   
     
 
 
 
 
   
     
  ΚΑΘΑΡΙΖΟΥΜΕ
Καλύπτουμε όλες τις ανάγκες και αναλαμβάνουμε όλες τις απαραίτητες ενέργειες που απαιτούνται για την ποιοτική συντήρηση της πολυκατοικίας σας.
 
     
 
  Κεντρική είσοδος
  Σκάλες - Κάγκελα
  Διάδρομοι
  Ανελκυστήρες
  Τζάμια
  Πυλωτές - Ακάλυπτους
 
     
 
 
 
    Εξυπηρετούμε άμεσα τις Αχαρνές, την Κυψέλη και όλη την Αττική.  
  ΤΗΛ: 2108673986 & 6976719993  
 
 
 
   
 
 
 
ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΤΗΝ ΔΙΑΘΕΣΗ ΣΑΣ

& πάντα έτοιμοι να σας προτείνουμε τις ιδανικές λύσεις!
Επισκεπτόμαστε την πολυκατοικία σας στην προσυμφωνημένη συχνότητα και επιδεικνύουμε πάντα ενδιαφέρον και προσοχή στις ανάγκες καθαρισμού και στην φροντίδα της πολυκατοικίας σας.
 
 
 
 
 
 
Για τον καθαρισμό των κοινοχρήστων χώρων της πολυκατοικίας σας, το συνεργείο μας, σας εξασφαλίζει την απρόσκοπτη και χωρίς προβλήματα υγιεινή και καθαριότητα των κοινόχρηστων χώρων της πολυκατοικίας σας.
 
     
 
Δίνοντας έμφαση στην τήρηση των συμφωνιών με τον πελάτη, στην ποιότητα των καθαριστικών μας και στον έλεγχο του προσωπικού μας, επιτυγχάνουμε τον άριστο καθαρισμό και συντήρηση των κοινοχρήστων χώρων της πολυκατοικίας σας.
 
     
 
Στόχος μας είναι αφενός η προσφορά ποιοτικών υπηρεσιών και αφετέρου ο διαρκής εκσυγχρονισμός μας, προκειμένου να μπορούμε να καλύψουμε τις ανάγκες ακόμα και του πιο απαιτητικού πελάτη.
 
 

 

 
  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ
για τον καθαρισμό του κτιρίου σας και να είστε σίγουροι ότι θα λάβετε άμεση και σωστή εξυπηρέτηση. Εξυπηρετούμε την Κυψέλη, τις Αχαρνές και όλη την Αττική.
 
  ΤΗΛ: 2108673986 &
6976719993