2108673986 6976719993 Αχαρνές & Κυψέλη / Αθήνα
hero image
 
     
  ΙΡΙΔΑ CLEAN SOLUTIONS
Συνεργείο Καθαρισμού Αχαρνές & Κυψέλη Αττική - Καθαρισμοί Κτιρίων, Εταιρειών & Πολυκατοικιών Αχαρνές & Κυψέλη Αττική
 
     
  Η επιχείρησή μας “ΙΡΙΔΑ CLEAN SOLUTIONS” η οποία βρίσκεται στην Αττική, δραστηριοποιείται για σχεδόν 20 χρόνια στο χώρο των καθαρισμών, προσφέροντας ολοκληρωμένες, ποιοτικές και οικονομικές λύσεις για τον άψογο καθαρισμό κάθε κτιρίου στην Αττική.

Διαθέτοντας δύο καταστήματα, στις Αχαρνές και στην Κυψέλη Αττικής, καθώς και εξειδικευμένο συνεργείο καθαρισμού, η επιχείρησή μας, παρέχει σε ιδιώτες και επαγγελματίες εξειδικευμένες λύσεις για τον αρχικό, τον τακτικό αλλά και τον έκτακτο καθαρισμό κάθε χώρου.
 
     
   
 
 
 
 
   
     
  ΜΕ ΣΥΝΕΠΕΙΑ & 
ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΣΜΟ

το συνεργείο καθαρισμού μας, αναλαμβάνει τον άψογο καθαρισμό οικιών, γραφείων, καταστημάτων, πολυκατοικιών, δημόσιων κτιρίων κ.α. στην Κυψέλη, στις Αχαρνές και σε όλη την Αττική.

Παράλληλα αναλαμβάνει τον καθαρισμό υαλοπινάκων, ενώ σε συνεργασία με τους καλύτερους επαγγελματίες του χώρο, μπορεί να αναλάβει την έκδοση κοινοχρήστων καθώς και την απολύμανση του χώρου σας.

Χάρη στην μακροχρόνια πορεία μας στο χώρο, μπορούμε να ανταπεξέλθουμε σε πάσης φύσεως εργασία καθαρισμού αλλά και να καλύψουμε ακόμα και τις πιο απαιτητικές ανάγκες.
 
     
 
 
 
    Εξυπηρετούμε άμεσα τις Αχαρνές, την Κυψέλη και όλη την Αττική.  
  ΤΗΛ: 2108673986 & 6976719993  
 
 
 
   
 
 
 
ΤΟ ΕΜΠΕΙΡΟ & 

ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΜΑΣ
είναι στην διάθεσή σας και πάντα έτοιμο να επισκεφτεί τον χώρο σας, να τον μελετήσει, να ακούσει τις ανάγκες σας και να σας προτείνει τις ιδανικές λύσεις που θα σας εξασφαλίσουν έναν πεντακάθαρο χώρο.
 
 
 
 
 
 
Σε όλους τους καθαρισμούς χρησιμοποιούμε ασφαλή και εγκεκριμένα προϊόντα καθαρισμού, υψηλής ποιότητας, που μπορούν να μεταμορφώσουν το χώρο σας σε όαση φρεσκάδας και καθαριότητας ώστε να ανταποκρίνεται στις ανάγκες σας.
 
     
 
Κάθε εργασία καθαρισμού πραγματοποιείται με συνέπεια και με έμφαση ακόμα και στην πιο μικρή λεπτομέρεια, προκειμένου να είμαστε σιγουροι για την άψογη ποιότητα του τελικού αποτελέσματος.
 
     
 
Στόχος μας είναι αφενός να σας προσφέρουμε υπηρεσίες που ξεπερνούν τις προσδοκίες σας και αφετέρου ο διαρκής εκσυγχρονισμός μας προκειμένου να μπορούμε να καλύψουμε κάθε μελλοντική ανάγκη.
 
 

 

 
  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ
για τον καθαρισμό του κτιρίου σας και να είστε σίγουροι ότι θα λάβετε άμεση και σωστή εξυπηρέτηση. Εξυπηρετούμε την Κυψέλη, τις Αχαρνές και όλη την Αττική.
 
  ΤΗΛ: 2108673986 &
6976719993