2108673986 6976719993 Κυψέλη / Αθήνα
Search Close
hero image
 
 
 
ΙΡΙΔΑ CLEAN SOLUTIONS
Συνεργείο Καθαρισμού Κυψέλη Αττική - Καθαρισμοί Κτιρίων, Εταιρειών & Πολυκατοικιών Κυψέλη Αττική


Το συνεργείο καθαρισμού “ΙΡΙΔΑ CLEAN SOLUTIONS” το οποίο βρίσκεται στην Αττική και πιο συγκεκριμένα στην Κυψέλη, δραστηριοποιείται για περισσότερα από 17 χρόνια στο χώρο του καθαρισμού, παρέχοντας ολοκληρωμένες, ποιοτικές και οικονομικές λύσεις για τον καθαρισμό κάθε κτιρίου στην Κυψέλη και σε όλη την Αττική.

Διαθέτοντας ένα εξειδικευμένο συνεργείο καθαρισμού, το οποίο αποτελείται από έμπειρους και υπεύθυνους ανθρώπους, προσφέρουμε ολοκληρωμένες και εξειδικευμένες λύσεις για τον αρχικό, τον τακτικό αλλά και τον έκτακτο καθαρισμό του χώρου σας.
 
 
 
 
 
 
 
 
ΜΕ ΣΥΝΕΠΕΙΑ & ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΣΜΟ

μπορούμε να ανταπεξέλθουμε σε πάσης φύσεως εργασία καθαρισμού. Παράλληλα αναλαμβάνουμε τον καθαρισμό υαλοπινάκων, ενώ σε συνεργασία με τους καλύτερους επαγγελματίες του χώρο, μπορούμε να αναλάβουμε την έκδοση κοινοχρήστων καθώς και την απολύμανση του χώρου σας.

Επιθυμώντας να μπορούμε να καλύψουμε τις ανάγκες και του πιό απαιτητικού πελάτη, το συνεργείο καθαρισμού μας, αναβαθμίζει διαρκώς τον εξοπλισμό του, ενώ δεν σταματά να παρακολουθεί οποιαδήποτε εξέλιξη υπάρχει στον χώρο του καθαρισμού.

Για όλους τους καθαρισμούς χρησιμοποιούμε ασφαλή και εγκεκριμένα προϊόντα καθαρισμού υψηλής ποιότητας που μπορούν να μεταμορφώσουν το χώρο σας σε όαση φρεσκάδας και καθαριότητας ώστε να ανταποκρίνεται στις ανάγκες σας.
 
   
 
 
Όλες οι υπηρεσίες καθαρισμού που σας προσφέρουμε, στηρίζονται στον αυστηρό έλεγχο ποιότητας. Έτσι, μπορούμε να καλύψουμε τις ανάγκες κάθε χώρου αλλά και να δεσμευτούμε για την παροχή υπηρεσιών υψηλής ποιότητας.

Μπορείτε να μας καλέσετε και να έρθουμε στο χώρο σας άμεσα, για να βρούμε την ιδανική λύση για εσάς, πάντα με το χαμηλότερο δυνατό κόστος. 
 
 
 
 
 
 
 
 
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

για να συζητήσουμε τις ανάγκες σας και να βρούμε τις ιδανικές λύσεις για τον καθαρισμό του χώρου σας.
Εξυπηρετούμε την Κυψέλη και όλη την Αττική.